Iskustva sa Bioeliksir preparatima

Učitavanje
 • Shadija C.

  Hrvatska

  Samo da vam se javim, kao prezadovoljna mama koja je uspješno riješila problem atopijskog dermatitisa svom 5-mjesečnom sinu! U roku od 3 dana se sve povuklo. Ja sam ostala u šoku i nisam mogla da vjerujem, i evo već skoro 2 tjedna se ne pojavljuje ništa! Bila sam kod pedijatrice, i ona ne vjeruje da je sama krema to mogla da uradi, već sumnja na steroide u njoj. Iskreno, nisam ni sumnjala da ce je prihvatiti, takvi su doktori. Lijep pozdrav, i još jednom hvala! Shadija.

  e mail sa bioeliksireuropa.com

 • Julia Orosz

  Nemačka

  Ich danke Ihnen für Ihre schnelle Antwort. 🙂 Ich werde bald bestellen…. Ich hatte diese Creme schon einmal, diese Creme hat mein Leben verändert. Seit 15 Jahren habe ich am Kopf Schuppenflechte und war bei so vielen Ärzten. Nichts konnte mir helfen. Ich bin jetzt 29 Jahre alt und habe diese Creme vor 5 Monaten angefangen zu benutzen, nach 3Tagen war schon alles weg von meinem Kopf…… einfach unglaublich 🙂 Die Creme ist bald leer deshalb möchte ich wieder eine kaufen, falls meine Kopfhaut doch mal wieder etwas juckt….
  vielen Dank..

  e mail sa bioeliksireuropa.com

 • Jasmina

  Hrvatska

  Pozdrav,evo da se javim sa svojim iskustvom u nadi da če nekome pomoći, moja kći ima 2 god i ima neurodermitis,dermatolog mi je rekao da će ga vjerojatno imati do kraja života,jako puno smo krema probali od neutralnih,biljne baze te kortikosteroida koji su jedino pokazivali neki učinak,no stvar da bude gora mojoj curici nisu bili zahvačeni tipični djelovi tjela kao kod dermatitisa i neurodermatitisa več čitavo tijelo(STRAŠNO) toliko stašno da je provela par dana u bolnici na tretiranju i njihovoj kontroli,nakon toga tj,dolazka kuči zamatanje u hladne i tople obloge kremama koje su bile u ogromnim količinama pune KORTIKOSTEROIDA,neko vrijeme je to funkcioniralo i stanje se malo popravilo, ali stalno se vračalo,o njenoj koži koja je izgledala užasno (žive rane) i svrabu,te neprespavanim nočima neču opče govoritino došlo je i konačno svjetlo na kraju tunela i jedna moja draga kolegica mi je rekla za kremu Bioeliksir Euten,iskreno več sam bila skeptična jer smo bacili novaca i novaca,a učinka nikakvog,ali ipak sam se odlučila i nazvala savjetovalište i krema je stigla (HVALA BOGU NA ČUDU OD PRIRODE),nakon samo dva dana mazanja sa kremicom ČUDO SE DESILO moje djete je spavalo u komadu cjelu noč,nije bilo napada svraba koji je bio užasan,evo sada nakon 5 mj.kremicu koristimo kada se pojavi neko crvenilo i nešto počne svrbiti inače nikakvih problema,i što je naj važnije koža joj je mekana i nježna,evo to bi bilo u kratko moje iskustvo ,jedino što još mogu reći svaka pohvala i naj ljepše hvala na EUTEN kremi.
  VELIKO HVALA
  Pozdrav,Jasmina

  e mail sa bioeliksireuropa.com

 • I Glušić.

  Slovenija

  Pozdravljeni Pišem vam da se vam zahvalim za čudovito kremo katera je pomagala tako meni kot mojemu sinu. Namreč sama imam alergijo na obrazu, katero mi ne znajo pozdraviti. Z vašo kremo sem se začela mazati pred 3 tedni in izpuščaji so skoraj že izginili.
  Sin je imel kožo polno mozoljev katere je dobil po zbujeni komi in dveh letih zelo močnih zdravil. Prav tako se maže zadnjih 14 dni – zvečer in ten kože se je popravil. Prav tako so skoraj izginili še zadnji izpuščaji.
  Krema je res tudi za nas draga – saj gre vsak evro za rehabilitacijo sina, vendar je vredna tega denarja.

  Hvala in lepe pozdrave iz Slovenije
  Hvaležna mama

  e mail sa bioeliksireuropa.com

Prijavite se na naš YouTube kanal

i redovno dobijajte obaveteštenja o novim akcijama, proizvodima i novostima!