Ekcem, psorijaza i dermatitis

Bioeliksir preparati za bolesti kože

Dermatitis

teško kožno oboljenje (skin disorders ) karakteriše se suvom, crvenom i  ispucalom kožom uz pojavu izraženog svraba. Najčešće se javlja na prevojima ( laktovima, kolenima i vratu ), obrazima ali može da zahvati i celo telo.

Psorijaza

(psoriasis) je hronična bolest kože, čije su osnovne manifestacije pojava crvenila na koži (eritem) i ljuštenje kože (deskvamacija). U zavisnosti od slučaja bolest može zahvatiti samo pojedine delove kože i tako ostati tokom celog života, ali se može proširiti i na celo telo.

Bolest najčešće zahvata kožu lakta i kolena , ali se često može uočiti i na trupu pacijenata.
U ovim slučajevima pored primene kreme koja se nanosi na sve zahvaćene površine kože koriste se kapi i sirup. Njim se se postiže čišćenje organizma ( izbacivanje sekreta i toksina ) i jačanje imuniteta. Svi preparati su na biljnoj bazi, bez primesa kortikosteroida.

Ekcem 

(eczema) , herpes i drugi kožni problemi (skin disorders) takođe se uspešno tretiraju Bioeliksir Dermio kremom. Dermatitis atopica (ekcem) je teško kožno oboljenje, koje se ispoljava izrazeno suvom, crvenom, ispucalom kožom, praćen velikim svrabom.
Javlja se se obično na prevojima (kolenima, laktovima, vratu), na obrazima i ponekad zahvata celo telo.

Tretman Bioeliksir Dermio kremom

Tretmani za kožna oboljenja podrazumevaju primenu kreme na biljnoj bazi kao i kapi i sirupa. Cilj tretmana je čišćenje celog organizma i jačanje imuniteta. Zahvaljujuci biljnim ekstraktima (gavez, neven i hajdučka trava), kremom se postiže efekat smirivanja zapaljenskih procesa, a podstiče oporavak i regeneraciju kože. Prisustvo mentola, omogućava smirivanje subjektivnih tegoba, kao što su bol i svrab.

Pored promena na koži, koje su evidentne, reakcija podrazumeva i pojavu sekreta iz nosa, iskašljavanje, tečnije stolice, blago povišenu temperaturu i povraćanje.

Tretman traje 10-15 dana.

Terapije se primenjuju u ordinaciji, a u izuzetnim slučajevima, moguća je i primena  kod kuće, uz stalni telefonski kontakt sa osobljem ordinacije.

Trajanje tretmana zavisi od  težine stanja, hroniciteta i opsteg zdravstvenog stanja pacijenta. Terapije se primenjuju svaki dan, eventualno svaki drugi, što je uslovljeno samom reakcijom.

Kako kaže professor- doctor Knajp, za svaku bolest izrasla je neka biljka, te nas i ovog puta priroda opominje, da je najbolje resenje prirodan nacin lečenja.

Pogledajte neke od uspešnih primera delovanja Bioeliksir preparata na ekcem i druge bolesti kože na koje smo veoma ponosni.