Prodaja Bioeliksir preparata u Evropi

Bioeliksir preparate možete pronaći u sledećim zemljama :

Postanite naš distributer u zemljama Evropske Unije

Ukoliko ste zainteresovani za distribuciju u zemljama Evropske unije, molimo kontaktirajte Bioeliksir Europa na broj + 385 1 61 91 343

ili putem maila bioeliksireuropa@gmail.com

BIOELIKSIR EUROPA d.o.o. Julija Knifera 2, 11020 Novi Zagreb Zagreb
Kontakt telefon za narudžbe i informacije:
Tel. + 385 1 6191 343
Fax + 385 1 4617 416
www.bioeliksireuropa.hr

Postanite naš distributer u zemljama van Evropske Unije

Bioeliksirovi biljni preparati ( SINBIO, PRIBIO, DERMIO, HEBIO, VITADERM i HIDRADERM ) su registrovani i ispitani od strane nadležnih organa Republike Srbije.

Kapi i kreme se trenutno primenjuju isključivo u ordinaciji, a naša ideja je da naš proizvod plasiramo na tržište van naše zemlje u slobodnu prodaju. Preparati su registrovani kao dijetetska i kozmetička sredstva , tako da mogu svuda da se primenjujuju i slobodno se reklamiraju u bilo kom obliku marketinga.

U Jabuci, kod Pančeva, preduzeće Bioeliksir ima svoju proizvodnju kapi, sirupa i krema, tako da ne zavisimo od nekog drugog proizvođača koji bi to proizvodio za nas. Kompletna proizvodnja preparata usaglašena je sa HACCP standardom kao i SRPS ISO 9001:2015 standardom. U slučaju potrebe pogon može da radi 24 sata dnevno jer imamo visokostručno osoblje i dobre uslove za rad. U sadašnjim uslovima možemo da proizvedemo preko 1.000.000 doza godisnje, zbog otežane nabavke komponenti koje čine sastav našeg proizvoda.

U potpunosti smo pripremljeni za proširenje eventualne saradnje u slučaju zainteresovanih lica. Ako želite da postanete naš zvanični distributer u zemljama van Evropske Unije molimo popunite sledeću formu

Hvala! Vaša poruka je uspešnp poslata!
Greška! Popunite sva polja (*) !