O nama

Dobrodošli na bioeliksir.com

Sa preko 30 godina iskustva, Bioeliksir je duboko ukorenjen u svetu prirodnih preparata. Ova dugovečna tradicija je rezultat mnogih korisnika koji su pronašli olakšanje od oboljenja kože i disajnih puteva zahvaljujući Bioeliksir preparatima.

Na osnovu recepta koji se prenosi decenijama, ovi preparati spajaju mudrost tradicionalne medicine sa blagotvornim moćima biljaka. Sjedinjujući drevno znanje sa modernom medicinskom praksom, Bioeliksir ostvaruje izvanredne rezultate.

U svetu punom štetnih uticaja i zagađenja, naša koža i disajni putevi postaju osjetljivi na razne bolesti. Bioeliksir preparati su osmišljeni da čiste organizam i jačaju imunološki sistem. Njihova upotreba je korisna kako za one koji se bore sa oboljenjima, tako i za one koji teže održavanju svojeg zdravlja. Ovi preparati su posebno namenjeni ublažavanju i suzbijanju tegoba kao što su sinusitis, alergije, bronhitis, bronhijalna astma, dermatitis i herpes.

Sinusitis, bolna upala sluzokože paranazalnih sinusa, donosi glavobolje, oticanje i zapušenost nosa. Bioeliksir preparati su tu da podstaknu prirodnu drenažu sekreta, omogućavajući tako regeneraciju sluzokože i sprečavajući nove upale.

Kod hroničnih stanja kao što su bronhitis i bronhijalna astma, Bioeliksir preparati ciljano čiste gornje i donje delove disajnih puteva, smanjujući potrebu za inhalatorima ili terapijom na minimum, u zavisnosti od ozbiljnosti oboljenja.

Dermatitis, teško kožno oboljenje, karakteriše se crvenilom, suvom kožom i svrabom. U Bioeliksir tretmanima, osim kreme za lokalno tretiranje, koriste se i kapi i sirupi koji pomažu čišćenje organizma od toksina i jačaju imunitet. Svi Bioeliksir preparati su potpuno prirodni i ne sadrže kortikosteroide.

Svi Bioeliksir preparati su prošli rigorozna testiranja na Institutu za kliničku, analitičku i eksperimentalnu toksikologiju VMA i dobili odobrenje Gradskog zavoda za zaštitu zdravlja.